Interesse?
Contacteer ons

Wens je graag een afspraak?

We contacteren je zo snel mogelijk.

Cocoon elke dag in het groen.

Koop nu je nieuwbouwappartement in Serenity Valley, Oudergem en profiteer van 6% BTW*.

Serene oase voor elke levensfase

Of je nu op zoek bent naar je eerste studio, een groot of klein appartement dichtbij je werk, een prachtige penthouse, een gezinsappartement met een groot privé-terras en gemeenschappelijke binnentuin of een wondermooie woonst om te genieten van je pensioen, in Serenity Valley is er voor elk wat wils.

Op dit groene eiland is het zalig om écht thuis te komen en te cocoonen. Je leeft er op je eigen ritme, in harmonie met de omgeving en ondergedompeld in het groen, op twee passen van het bruisende stadsleven. Alles waar je gelukkig van wordt, ligt binnen handbereik.

Hier beleef je de tijd van je leven.

Prijzen

Nieuwbouwappartementen in het groene Oudergem, vlakbij Brussel-centrum, met ondergrondse garage, ruime privé-terrassen en een gemeenschappelijke binnentuin. Profiteer nu van een verlaagd BTW-tarief van 6% voor nieuwbouw, indien je aan de wettelijke voorwaarden voldoet.*

 • Studio's vanaf € 198.000* (excl.kosten)
 • Eénslaapkamerappartementen vanaf € 259.000* (excl.kosten)
 • Tweeslaapkamerappartementen vanaf € 354.000* (excl.kosten)
 • Drieslaapkamerappartementen vanaf € 544.000* (excl.kosten)
living-rest.jpg

Sereen gevoel van rust

De hoogwaardige, tijdloze en energiezuinige architectuur, in harmonie met de omgeving, creëert rust. Net als de weelderig groene oase. Er is ademruimte genoeg voor iedereen. Op je groot privé-terras of in de groene binnentuin word je helemaal zen. En wil je actie, dan is het centrum van Oudergem of dat van Brussel dé 'place to be'.

living-proximity-1.jpg
living-proximity-2.jpg

Alles vlakbij

Je kan alles te voet doen of met een fiets uit het Villo-station. Winkels, crèches, scholen, universiteit (VUB/ULB), metro en restaurants zijn vlakbij. En misschien zelfs je werk. Er zijn heel wat internationale bedrijven in de buurt en met metrostation Demey aan de voordeur sta je meteen in Brussel-centrum. Wil je met de auto ergens naartoe, dan ben je snel op de Brusselse ring en bij thuiskomst al even snel geparkeerd in de ondergrondse garage. Ook dat zorgt voor rust.

living-proximity-3.jpg
living-proximity-4.jpg
living-energy.jpg

Energiezuinig leven

Omwille van de strenge duurzaamheidseisen voor nieuwbouw, zijn de nieuwbouwappartementen van Serenity Valley helemaal futureproof. Hierdoor geniet je van heel wat energiezuinige troeven, zoals:

 • warmte-krachtontkoppeling
 • groenaanplanting
 • een passief EPB (warmtevraag < 15 kWh/m²/jaar)
 • groendaken
 • energiezuinige led-verlichting
 • een ventilatiesysteem D
 • regenwaterrecuperatie
 • een FSC label voor al het gebruikte hout

Een groot verschil met bestaande woningen en oudere appartementen.  Je zal het effect meteen op je energiefactuur zien.

Van virtual reality tot reality

Zie jij jezelf, je gezin of je partner al genieten van het goede leven in deze oase? Simuleer dan, tijdens een gesprek met een van onze verkopers jouw droomappartement op maat dankzij onze virtual reality tool.

Contacteer ons voor een afspraak
phone